2013. január 10., csütörtök

Fórumhozzá-m-szólásokból


Szülők lapja/fórum/kirekesztve


Nem szeretném a hölgyről azt hinni, hogy csak eszköz voltál a számára. Mert köztudott dolog ha egy apától nem jön össze a baba egy másikkal talán sikerülhet. De azért én megkérdeznék egy szakembert is hogy mi állhat a dolgok hátterében, nem e esetleg a depresszió egyik formája.

---

Szerintem várd meg azt amíg megszületik a baba, nem tilthat tőle hiszen a te gyermeked is. Hátha szülés után már kicsit lecsillapodik és másként fogja látni a dolgokat!

---

A női lélek rejtelmei De tényleg nem értem a viselkedését, mert nem is tudom hogyan is gondolja, hogy gyermek életéből kivonja az apát. Aki még biztonságos hátteret nyújtana neki. Vagy tényleg ennyi a hormonok hatása alatt áll vagy pedig nem is szeretett téged igazán. Arról beszéltetek már hogy kinek a nevét kapja a kicsi??

---

....lehet csak egy eszköz voltál a cél elérésében és sajnos te húztad a rövidebbet. De nem tudom elhinni hogy valaki képes legyen egy több mint egy évtizedes barátságot felrúgni:((

Sajnos kár de ezen már sajnos nem tudsz változtatni :( De remélem annyi esze lesz, hogy a gyerekre tekintettel legyen és nem fossza meg az apához való jogától!!


Hoxa portál/privát üzenet

...a "szenvedő alany" lettél ebben az egész történetben, főleg ha felelősséget érzel a baba és az egész kialakuló család miatt. Sokan épp az ellenkezőjét vallják, és az első dolog amit tesz a férfi, hogy lelép és keres olyat aki "nem kapta be a legyet".



További fórumhozzászólásokból:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése